Human Resources Scandinavia AB

Personlig tränare

Finns det någon som kan samspelet mellan olika muskler under träningen, så är det Erkki Heinonen, före detta elitkroppsbyggaren och fotbollspelaren som aldrig slutat träna. Idag gör han sin kunskap och erfarenhet tillgänglig för Dig som söker en personlig tränare och har motivationen.

Oavsett om Ditt mål är att bli stark på specifika områden, om Du vill bygga upp muskler för smärtlindring eller om Du vill förändra Ditt utseende genom träning, så har Erkki svaret. Med personlig träning vet Du att Din träning stärker rätt muskelgrupper för Ditt personliga mål.

Erkki är den personliga träningscoachen för Dig som vill ha kunskap i stället för ren, skär pushning och peppning.

Du har kanske tränat ett tag men är osäker på om Du är på rätt väg, om Du satsar på rätt övningar eller om de leder Dig vart Du vill. Du behöver ingen som står bredvid Dig och hejar på, utan Du har motivationen att träna, bara Du vet, vilka övningar Du ska satsa på, hur upplägget ska se ut etc.

Träningspaketet ser ut som följande:

1. Analys av Din utgångssituation
2. Individuell tränings- och kostplan
3. Genomgång på gymmet och genomgång av kostplanen samt genomgång av upplägget som helhet.

Vi träffas till att börja med två gånger: en gång för analysen och en gång för en genomgång av Ditt träningsupplägg för veckorna framöver.

1 Analysen av Din utgångssituation

Här tittar vi på vad Du har med Dig i bagaget, var du står idag, vilka förutsättningar Du har osv. Vi kommer även att ta en sväng till gymmet så att jag kan se hur Du tränar idag. Räkna med att detta tar ungefär en halv dag.

2. Individuell tränings- och kostplan utifrån Dina förutsättningar och för Dina mål

Efter vårt möte kommer jag att sammanställa en kost- och träningsplan för dig, av vilken framgår hur Du ska äta för att nå Dina träningsmål, vilka övningar Du ska göra, hur ofta och i vilken följd respektive rytm de ska genomföras. Allt detta hänger ihop och måste följas, om du vill nå Ditt träningsmål.

3. Genomgång av kostplanen och träningsplanen

Vi träffas igen och går igenom upplägget i detalj, så att Du kan se varför, varje bit är viktig för att Du ska kunna nå Ditt träningsmål. Därefter går vi på gymmet och går igenom de övningar som Du ska satsa på den närmaste tiden. Jag vill att Du ska kunna utföra varje övning helt korrekt, att Du vet vad Du ska tänka på och att Du kan känna Dig för när det gäller vikterna. Räkna åter med en halv dag.

Efter dessa tre steg tränar Du själv. Om Du behöver ytterligare hjälp, kan Du boka enskilda träningssessioner efterhand. När Du är redo för nästa etapp i Din träning, kan vi träffas igen för en ny träningsplan.

Tveka inte utan kontakta mig på erkki@sodershoder.se för att boka en tid, om Du vill få ut mer av Din träning.

 

 

Klassisk massage mot smärtor i nacke, axlar och rygg

Som diplomerad massageterapeut har Erkki hjälpt många patienter att bli av med sina smärtor i framförallt nacke, axlar och rygg. Du känner genast att Erkkis massage gör skillnad. Vid återkommande smärtproblematik kan Erkki hjälpa Dig med ett individuellt träningsprogram för Dig, där Du kan stärka de muskelgrupper som avlastar Dina smärtdrabbade muskler. På så sätt förebygger Du även framtida smärta.

Kontakta mig på erkki@sodershojder.se för att boka tid för massage.