Human Resources Scandinavia AB

Personlig tränare

Finns det någon som kan samspelet mellan olika muskler under träningen, så är det Erkki Heinonen, före detta elitkroppsbyggaren och fotbollspelaren som aldrig slutat träna. Idag gör han sin kunskap och erfarenhet tillgänglig för Dig som vill ha personlig träning i Malmö.

Oavsett om Ditt mål är att bli stark på specifika områden, om Du vill bygga upp muskler för smärtlindring eller om Du vill förändra Ditt utseende genom träning, så har Erkki svaret. Med personlig träning vet Du att Din träning stärker rätt muskelgrupper för Ditt personliga mål.

Har Du ett specifikt mål med Din träning, kan fel hållning, en rörelse som startar från fel utgångsläge eller ett viktlyft som utförs i fel vinkel ha förödande konsekvenser. Ju mer Du satsar och tar i, desto viktigare är det att utföra rätt övning på rätt sätt. Med några timmars personlig träning kan Du komma på rätt väg med just Din träning och för just Din kropp.

Tveka inte utan kontakta oss på 040-300 440 för att boka en tid med en personlig tränare i Malmö om Du vill få ut mer av Din träning.

 

 

Klassisk massage mot smärtor i nacke, axlar och rygg

Som diplomerad massageterapeut har Erkki hjälpt många patienter att bli av med sina smärtor i framförallt nacke, axlar och rygg. Du känner genast att Erkkis massage gör skillnad. Vid återkommande smärtproblematik kan Erkki hjälpa Dig med ett individuellt träningsprogram för Dig, där Du kan stärka de muskelgrupper som avlastar Dina smärtdrabbade muskler. På så sätt förebygger Du även framtida smärta.

Ring 040-300 440 för att boka tid för massage.